“Fraud
drink and drive

Абитуриентски балове 2024, София

Любимият за всички завършващи училище сезон дойде! С него и емоциите от абитуриентски балове 2024 и неочакваното, но все пак планирано бъдеще. Къде, как и с кого ще празнувате вече знаете, но помислихте ли как Вие и близките Ви безопасно да се насладите на този празник? 

Абитуриентските балове често се считат за важно събитие в живота на младите хора, което характеризира края на училищния период и началото на нов етап – висшето образование или професионалната кариера. Празникът свързваме със сериозна организация по тоалети, куверти, подаръци, почерпка на близки хора и роднини. И някъде там, унесени от радост и вълнение си позволяваме да се забавляваме от глава до пети! 

Абитуриентските балове София

Тези от Вас, които са излезнали със своите коли, обаче, трябва да се съобразяват с почерпката. Пресмятането на едно питие или две ще са в допустимите граници не винаги е релевантно. На едни хора алкохолното съдържание се отразява по един начин, на други – по-различно. Поемането на рискове, в тези единични моменти е излишно. Празникът може лесно да се превърне в неприятен спомен. И не само за вас – потърпевши може да има от вашите близки и приятели, с които до преди малко сте делили една маса, една емоция. Независимо от всичко е важно да се подчертае, че отговорната консумация на алкохол и спазването на законовите разпоредби е задължение на всеки гражданин.

Не рискувайте! Не карайте след употреба на алкохол! Обадете се на нашия екип от Lucky Drive и той ще съдейства за безпроблемното ви прибиране до дома. Празник като този заслужава спокойствие и отдаденост. Почерпете се за здравето на младите, отпуснете се. Ако сте без автомобил – ще поръчате такси, ако сте с вашия автомобил – drink and drive ще ви закара. Нашите професионални шофьори са добре обучени и насреща за всякакви поводи и празници – фирмени, частни партита, сватби, абитуриентски балове.