“Fraud
drink and drive

Бизнес развитие и цели drink and drive

Какво предлагаме днес – развитие и цели drink and drive от началото до сега!

Ние сме drink and drive от Lucky Drive и сме отдавна в бранша. Нашите служители са все отбрани хора, които се занимават от дълго време с шофирането, а то за тях се е превърнало от работа в хоби. Цели drink and drive: предлагаме тази услуга от 2012 година насам. Работим на територията на цяла София. По заявки развозваме клиентите си и в най-крайни квартали на столицата или околните междуселищни райони.

Ние гарантираме професионално и безопасно шофиране, безаварийно прибиране на Вас и Вашия автомобил до посочено предварително място.

Нашата идея е да предоставим на клиентите възможно най-доброто обслужване.

Нашата услугата е по-достъпна, отколкото може да предположите, цели drink and drive

Ние искрено вярваме, че предоставяйки услугата drink and drive ще допринесем за редуцирането на ПТП-та, причинени от шофьори, консумирали алкохол.

Нашите услуги може да разгледате по-долу:

  1. Drink and Drive – Не карай пил! Ние ще закараме теб и авотомобила ти до желаното място.
  • Минимум цена за курс: 12 лв, при до 4 км. вкл. покриваща разстояние от 4км;
  1. Шофьори под наем – когато се нуждаете от професионален шофьор за Вашето мероприятие – тържествено събитие (бал, сватба, рожден ден и пр.) или пък просто искате шофьор за една вечер. Потърсете ни като ни се обадите. Ние ще осигурим вежливо обслужване и безпроблемно прибиране на Вас и Вашата кола.

При по-дълги ангажименти цената се договаря.

  1. Трансфер с Ваш автомобил във всяка извънредна ситуация. Достатъчно е само да позвъните и да направете заявка, като посочите откъде да ви вземе наш служител, кога и до къде трябва да ви откара с вашата лека кола.
  2. Поддръжка на автомобили – ние в LuckyDrive знаем, че времето е пари. Ето, защо предлагаме още един вид услуги поддръжка на автомобила Ви. Може да наемете услугата, когато имате нужда от поддръжка. Достатъчно е да ни се обадите и ние ще се погрижим професионално.

Независимо, дали става дума за сервиз, смяна на масла, гуми или автомивка.

Ние ще свършим това, вместо Вас. Това са основните правила и цели drink and drive.

Спестете време и усилия като ни се обадите още сега!