“Fraud
drink and drive

Как да разберем дали сме попаднали на коректна drink and drive фирма?

Дали сме попаднали на коректна drink and drive фирма, която ще ни закара безаварийно и на посочената цена до вкъщи?

Трябва ви личен шофьор, който да прибере Вас и Вашият автомобил до избрана точка? Кои сме ние? Kоректна drink and drive фирма?

Ние сме фирма с дългогодишен опит и ще направим това за вас! Имаме специализирана фирма Drink & Drive услуги. Ние осигуряваме професионални, персонални шофьори под наем. Ще се погрижим за Вас, Вашият комфорт и безопасност. Ще Ви осигурим сигурен превоз с Вашия личен автомобил от мястото, където се намирате, до избрана от вас дестинация, защото сме коректна drink and drive фирма.

Защо?

Работим повече от 10 години на пазара за Дринк енд драйв услуги. Обхващаме територията на цяла София. Ние работим 24 часа в денонощие, 7 дни в седмица. Може да наемете шофьор по всяко време и до всяка точка на столицата.

Дали ние сме вашата коректна drink and drive фирма?

Lucky Drive logo

Може би много пъти сте чували вече от близки и по-далечни познати за подобен тип услуги, но досега не се е налагало да търсите.
Ние имаме голяма база партньорска мрежа, сред която пицарии, заведения за бързо хранене, нощни клубове, ресторанти, хотели, механи и пр. Всички те и много от техните клиенти, знаят колко изпълнителни и точни сме.
Техните персонали и нашите служители ще се погрижат за максималното удобство, комфорт и приятна среда, както по време на почерпката ви, така и след нея.

Как работим?

Достатъчно е само да ни позвъните на посочените телефони и да съобщите местоположението си. Важно е да упоменете квартал и адрес или друг тип ориентир, ако не сте в някои от партньорската ни мрежа. При вас до броени минути ще пристигне личен шофьор.

Екипът ни най-често се състои от двама професионални шофьори. Единият от тях е, за да управлява Вашия автомобил, а другият да Ви следва със служебния до избраната от Вас точка.
Можем да се похвалим, не само с коректно и качествено обслужване, но и конкурентни цени.
При предварителни заявки, всеки може да се възползва и от по-големи намаления.
Не се двоумете, да ни позвъните и когато става дума за ваш познат! Ние сме насреща, за да пътувате Вие безопасно и комфортно! Затова смеем да твърдим, че стъпили здраво на пазара, сме коректна drink and drive фирма!