“Fraud
drink and drive

Работа или мисия е „drink and drive“

Ние предлагаме професионални шофьорски услуги за фирми и физически лица. Нашите шофьори работят с вашите коли и имат богат опит в безаварийното шофиране. Смело можем да кажем, че въпросът работа или мисия е drink and drive не изключва, а обединява двете становища и води до еднозначния отговор “как да приключи вечерта позитивно”!

Drink and drive, Sofia

Не е трудно да се шофира даже след употреба на алкохол. Много хора го умеят, знаят и правят. Това обаче не само престъпва закона, но и е опасно. Опасно, както за вас, така и за останалите участници в движението по пътищата, така и за автомобила ви.

„Drink and drive“- наша мисия!

Дринк едн драйв е услуга, която съществува повече от 10 години на българския пазар.
Предлагаме drink and drive в цяла София и околността.
За нашите служители това не е само работа, а мисия, която доставя удоволствие.
Следователно, ние избираме шофьорите си на база множество положителни критерии, но най-силният от тях е мотива да си трезвен зад волана!


При избора на кандидати за длъжността шофьори, нашите клиенти са разделени в няколко категории според изискванията:
Шофьорът трябва да бъде идеално наясно с адресите на София, да има опит и безпроблемно управление на различни видове пътни превозни средства.
Освен това служителят трябва да има достатъчна способност да действа независимо и предварително да изчисли възможните маршрути и очакваното време.
От кандидатите ни се изисква също така да имат достатъчно междуличностни умения, тъй като в повечето случаи трябва да работи в тясно сътрудничество с личната сигурност на клиента.
Шофьорът трябва да има представителен вид и необходимите комуникационни и интелектуални данни.

„Drink and drive“ – като работа!

Нека, да разгледаме по-подробно качествата, които личният водач трябва да притежава. Най-важното е професионализмът, защото водачът е човекът, на когото имате доверие.
Професионализмът не е просто голямо умение за шофиране на автомобил, но и способност за бърза оценка на околната среда и предвиждане на ситуации, които са потенциално опасни за транспорта и пътниците му.
Високата квалификация идва с опит, както и с начина на безопасно и безпроблемно шофиране. И не отхвърляйте личните характеристики на водача, като например доверие, баланс, висока устойчивост на стрес, бърза реакция, внимание към пътя. В допълнение, личният шофьор има добро отношение към вашия автомобил, техническа грамотност и способност да поддържа автомобила чист и здрав.

Работа или мисия са нашите услуги, извършвани от професионални шофьори

Drink and drivе: Lucky Drive Sofia, Varna

Нашите служители са с отличните познания за регионалните пътища и ще направят възможно най-оптималния маршрут и ще осигурят безопасно, бързо и безаварийно прибиране на Вас и Вашия автомобил.
Представете си, колко хубаво и удобно е да използвате услугите на такъв надежден помощник. Такъв, чиито характеристики на шофьор включват коректност, липса на лоши навици, лоялност към клиента и конфиденциалност.


В заключение, ние правим работа и мисия „drink and drive“ две в едно!
Те са, както приятна работа, така и сигурна мисия, в която служителите ни, и клиентите ни са доволни!