“Fraud
drink and drive

Статистика на произшествията причинени от шофиране в нетрезво състояние

Статистика на произшествията: Защо, кога и кой търси услуги с шофьори за прибиране на личния автомобил (drink and drive услуги)?

Фактите говорят много, а обстановката по пътищата показва ежедневно безброй случващи се инциденти и ПТП-та – причинени от шофиране в нетрезво състояние. Общата статистика на произшествията говори сама за себе си!

След употребата на алкохол

Консумацията на алкохол е несъвместима опция с шофиране. Според законите на Република България и всяка държава членка на ЕС, здравият разум, чистата съвест, отговорността към живота са най-важните критерии, които човек трябва да носи в себе си, за да предотврати случването на инциденти с МПС.

Статистика на произшествията в цифри: вреди, причинени от шофиране в нетрезво състояние

Според статистиката, за изминалите 22 години (1990 -2012 г.), в страната ни са загинали 23 807 души и са били ранени с трайна или частична загуба на трудоспособност, над 200 000 души. Сред тези цифри има много деца. Процентите са 24% за деца и млади хора под 24 години.
Всичко това е факт. Не просто информация, която трябва да плаши хората, а показност, за онова, което ще се случи, ако Вие или Ваш близък седне зад волана, след употребата на алкохол!

Данни от проведени статистики в 2013 г. показват още:

ПТП в резултат на шофиране, след употреба на алкохол са 743, при които са загинали 15 души, а 312 са ранени.
Не попадайте и Вие в тези цифри! Бъдете разумни шофьори! Обадете ни се и ние ще приберем личният ви автомобил до мястото, където желаете, а Вие самите ще се возите комфортно, удобно и безопасно в него.
Помнете: Колко отнети животи и променени съдби има! Как един миг невнимание, поради нетрезво състояние може да обърне живота ви на 360 градуса. Не допускайте това да се случи с Вашата съдба!


Пишете ни, позвънете ни или помолете някои друг да се свърже с нас и да ви изпрати шофьор, който да ви прибере.
Не се превръщайте в поредния нетрезво мислещ, който вярва, че на него няма да се случи. Този, който смята, че консумираният алкохол, не му пречи да седне зад волана и спокойно да се прибере сам.

Помнете: Лошите неща се случват ненадейно! Не рискувайте! Потърсете ни сега! Наемете услугата ни дринк енд драйв София – „Вие пиете, ние караме!“