“Fraud
drink and drive

Как да поръчам услугата дринк енд драйв

Услугата дринк енд драйв

Добре дошли! За да поръчате услугата дринк енд драйв има няколко начина. Най-лесният е да ни се обадите директно на посочените телефони. Друг начин е да ни пишете в контактната форма
на сайта. Ако искате да запазите шофьор предварително – може да резервирате онлайн тук.

Работим с много ресторанти, заведения, пицарии, механи и хотели. Така че може да попитате и на място. Винаги може да ни потърсите в Гугъл и да прочетете повече за дейността, услугата и условията. Ще ви съдействаме на територията на цяла София и околността, както и във Варна, лятото в Бургас.

Полезни drink and drive услуги

Нашите шофьори ще се погрижат за безопасността Ви, автомобила Ви и останалите участници в
движението. Позвънявания може да правите всеки ден между 18:00-8:00 ч. Когато се свържете с наш диспечер, трябва да посочите мястото, където сте и къде искате да отидете. Освен това в телефонното обаждане се посочва и марка и модел на автомобила, който карате. До 15-20 минути при Вас ще пристигне наш колега, който да извърши услугата по транспортирането ви и прибиране на автомобила.

Цени на услугата дринк енд драйв

Заплащането е според километрите, а те се измерват на вашия километраж. Така няма да има съмнение относно коректността ни. Заплащането се прави в края на курса, когато вие и колата ви сте прибрани до крайната точка. Работата ни с широка гама заведения в София, позволява на клиентите ни бързо да ни откриват.
Наред с това, ако се намирате на територията от нашите партньори, винаги има лесен начин да
бъдем повикани. Това може да стане само с едно обаждане. Такова може да бъде направено от
Ваша страна или като се обърнете към персонала на заведения, ресторанти, клубове, механи и
хотели, с които си партнираме.

Ние сме Дринк енд Драйв, Вие пиете, Ние шофираме!

Обадете ни се още сега, за да си гарантирате комфорта да бъдете шофьори и утре!

Добре дошли сте в екипа на дринк енд драйв София

Поръчай шофьор онлайн

Винаги сме отворени за нови партньорства и приятелства, затова може да се присъедините към нашата компания “Drink and Drive”. При нас всеки млад, мотивиран човек, търсещ нови алтернативи за работа, която да бъде й негово вдъхновение, могат да се превърнат в реалност!

Стани наш партньор за ДРИНК ЕНД ДРАЙВ град Варна или град Пловдив. Ние предоставяме работа и възможност за изяви на всеки млад човек с шофьорска книжка, категория В, любител шофьор.