“Fraud
drink and drive

Формиране на цените и защо се наложи увеличение в сектора

Многото увеличения доведе до формиране на цените с нова стойност и в нашия сектор!

Фирма drink and drive представлява услугата: Вие пиете, Ние шофираме вашия автомобил. Благодарение на дългогодишния опит на служителите на компанията, транспортът престава да бъде проста услуга за преместване, но е придобил конюнктура, която ви позволява да пътувате като в първа класа. Това е решение, което може да задоволи и най-взискателния клиент. А на база всеобщите увеличения доведе до ново формиране на цените.

Услугата drink and drive не е лукс, а възможност за съчетаване на богат работен график с мобилност и сигурност и почерпка! Богатата гама предимства на услугата ни, прави тази професия изключително популярна и търсена.

Своевременният начин за прибиране на личния автомобил; Внимателното изчисляване на маршрута, няма да позволят на вас или вашите близки да попаднете в неудобна ситуация.
Ако сте употребили алкохол и ви спрат органите на реда за проверка на документи. Ако се наложи да използвате дрегер, нещата могат да излязат извън контрол и това да струва твърде скъпо!

Формиране на цените drink and drive

Не е нужно да управлявате автомобила сами, след почерпка с алкохол. Когато човек консумира спиртни напитки, той попада под опиянението им. Дори да усеща, че държи нещата под контрол, това не е така! Дори една малка почерпка може да има фатален край. Най-малкото, което може да се случи зад волана след консумация на алкохол е да ви бъде отнета шофьорската книжка и да ви бъде наложена санкция.

Лошото се случва, когато най-малко очакваме! След консумация на алкохол, реакциите на хората се забавят с до над 50 пъти. Това може да има катастрофални последици за вашия или на други живот, здраве и цялост!
Не позволявайте едната почерпка да ви превърне в убиец! Формирането на цените при нас е на база изминати километри и отнето часово време на служител.

При нас формиране на цените води до покачване на база увеличение на услугите в целия сектор!

Ние гарантираме отлично свършена работа от нашите служители. Те ще се справят във всяка ситуация на пътя, управлявайки вашето МПС безпроблемно и безаварийно. Неща от типа: нервните задръствания, небрежните шофьори и пешеходци са част от ежедневието на нашите шофьори.

Сядайки зад волана, те са отговорни за всичко и умеят гъвкаво да намерят изход от настоящата ситуация, възможно най-бързо и удобно. Най-важното – ще ви бъде осигурена максимална безопасност, докато сте превозвани, защото шофирането се дава в ръцете на истински професионалист!