“Fraud
Drink and drive услуги София, Варна
Често задавани въпроси drink and drive

Често задавани въпроси към Lucky Drive F.A.Q. Drink and Drive,  Sofia and Varna

С какво може да сме полезни? Кога да ни потърсите? Как да ни намерите? Какво значи за нас услугата (Don’t) Drink and Drive? А за Вас? Скъпо ли е?

Отговорите на тези и други често задавани въпроси, систематизирани и кратки, може да намерите по-долу 😉

Често задавани въпроси drink and drive

drink and drive контакти

1. Какви са вашите тарифи и цени?

Цените на услугата са официално представени в страница “Цени” на сайта. Те варират според пакета/дестинацията. Винаги са актуални и може да си направите сметка предварително. Цените ни са достъпни и конкурентни. Главоболията, които услугата дринк енд драйв може да ви спести са безценни.

Цените по време на официални празници може да са различни и те се обявяват на началната страница на сайта.

 

2. Как да поръчам услугата?

Има няколко варианта да поръчате услугата. Най-често това се случва по телефона на посочените номера за контакт, които сте намерили в Гъгул или директно на нашия сайт. Може да се обърнете към някой от нашите партньори да повикат кола, ако сте техен клиент. Ако не бързате – може да попълните контактната форма и ние ще се свържем с вас.

И не на последно място хората ни намират бързо през мобилното ни приложение. Веднъж инсталирано, всичко след това е по-лесно.

Често задавани въпроси drink and drive

3. Какво е вашето маршрутно покритие?

Drink and drive Lucky Drive ще Ви закарат от всяка точка на София до всяка друга точка в София или околностите. Ценоразпис за дестинациите извън столицата може да намерите на страница “Цени”.

Lucky Drive ще Ви съдействат и в Бургас, и Варна. На страница “Цени” може да видите по-известните районите около тези градове, до които може да ви закараме на преференциална цена. Всички останали точки извън града се калкулират по официалната тарифа.

 

4. Какъв е вашият опит и репутация?

Повече от 15 години сме в бранша в София и го познаваме отлично! С много хора сме се запознали, много хора са ни препоръчали. Партнираме си с редица ресторанти, барове, клубове, хотели и други. Нашите шофьори са професионалисти – може да разчитате на тях!

 

5. Защо да поръчам услугата?

Когато сте излезли с автомобила си, но сте се почерпили след работа или поради някакъв друг повод е опасно, рисковано, глупаво, безотговорно и незаконно да се качите зад волана след това. Алкохолното влияние намалява концентрацията и вниманието на шофьора, което може да доведе до забавени реакции, мудност и неправилна преценка на ситуацията.

От друга страна, възползвайки се от услугата дринк енд драйв, Вие си осигурявате сигурност и спокойствие, че всичко горепосочено няма да се случи. Намалявате риска от лошо стечение на обстоятелствата, действате отговорно (пред себе си и пред вашите близки).

Услугата е напълно достъпна от ценова гледна точка. И би спестила доста финансови загуби. Освен това през цялото време вие сте в комфорта на собствения си автомобил.

 

6. Кога се плаща?

Плащането се извършва накрая, когато безпроблемно сме закарали Вас и вашия автомобил до желаната дестинация. Тарифата се пресмята по километража на колата (изминатите километри пробег) , така че няма съмнения за грешка!

 

7. С какво оборудване разполагате?

Нашите коли са винаги в изправност, за да дойдем на време. Шофьорите ни разполагат с мобилна апликация, по която следят адреси, разстояния, трафик и други на пътната карта. Те лесно могат да осъществят контакт един с друг, в случай на нужда.

 

8. Какви други услуги предлагате?

Освен основната ни дейност в сферата на drink and drive, може да ви съдействаме и с други услуги, като:

– транспортни услуги, при допълнителни договорености;

– трасфери (с ваша кола или наша) – необходима е предварителна резервация;

– наем на професионален шофьор (за вашия личен повод или събитие);

– поддръжка на автомобила – Lucky Drive има партньорски отношения с авто сервиз в София. Оставте ни ключовете на вашия автомобил, ние ще го закараме на “доктор” и ще ви го върнем изряден!

 

9. Значение на услугата drink and drive

За нас, като екип, Drink and Drive service не е просто услуга и нашата дейност не е просто работа. Приемаме нещата сериозно, защото знаем и сме били свидетели на гледки като водач на превозно средство в нетрезво състояние. Проблемите, които това решение може да създаде не са за подценяване. Това е поведение, което засяга не само шофьора и неговите спътници, но и всички участници в движението – пешеходци, други водачи, полиция, инфраструктура, частна собственост. Последствията варират от глоби, отнемане на шофьорска книжка, сваляне номерата на автомобила – до ранени, жертви, психологически травми и месеци наред главоболия.

Затова често казваме, че дринк енд драйв не е само работа, но и наша мисия. Мисия с превантивна цел. Мисия за един по-добър, сигурен и спокоен живот. Така услугата придобива социално значение. Помислете и Вие какъв пример давате на децата си, на хората около вас.