“Fraud
Drink and drive услуги София, Варна
Drink and drive услуги София, Варна

Lucky Drive – Don’t drink and drive

Не карайте след употреба на алкохол!
Обадете се на drink and drive, Lucky Drive

Забавлявай се и остави шофирането на нас!

Ние предлагаме професионални шофьорски услуги за фирми и физически лица. Нашите шофьори работят с вашите коли и имат богат опит в безаварийното шофиране. Затова смело можем да кажем, че освен работа, ние осъществяваме мисия drink and drive или как да приключи вечерта позитивно!

Drink and drive услуги и цели

Полезни точно на време!

Екипът на drink and drive Lucky Drive ще дойде на точното място в точното време!

Случвало ли ви се е да отидете на работна среща или бизнес сделка и тя да премине към почерпка? Налагало ли ви се е да бъдете на тържествено събитие със семейството си, в което само вие сте шофьор?

Прибирането на личния автомобил, след консумация на алкохол не е правилно. Някои от най-големите опасности, свързани с шофирането след употреба на алкохол са: Намалена реакция и концентрация; Загуба на контрол; Нарушаване на преценката; По-висок риск от злополуки; Нарушаване на законовите изисквания.

Затова е много важно да се избягва употребата на алкохол, преди да се шофира, и да се ползва алтернативен метод за превоз, като такси, обществен транспорт или се обадете на drink and drive фирма

Drink and drive услуги и цели

Работа или мисия е Lucky Drive

Drink and drive е не само работа, но и мисия

Дринк едн драйв Lucky Drive е услуга, която съществува повече от 10 години на българския пазар. Предлагаме такова обслужване в цяла София и околността, във Варна и региона, и като сезонна услуга в Пловдив и Бургас.

За нашите служители drink and drive не е само работа, а и мисия, със сериозен социален отзвук. Отговорност и осъзнатост в точното време. Ние избираме шофьорите си на база множество положителни критерии, но най-силният от тях е мотива да си трезвен зад волана!

Изборът на кандидат за длъжността шофьор зависи от редица фактори, които трябва да бъдат взети предвид при процеса на подбор. А нашите шофьори отговарят на всичките! Екипът ни е добре образован, възпитан и обучен. Има медицинската и документална подготовка, изисквани на ниво закон. Квалификации и умения – кандидатът трябва да има валидни права за шофиране на съответния вид превозно средство и да има опит в карането на такова. Освен това трябва да има добро умение за управление на МПС и да може да се справи със сложни ситуации на пътя.

 

Drink and drive услуги

Под шапката на Lucky Drive

Амбиции и социална кауза

Нашата амбиция е свързана с желанието, освен като бизнес, да възприемаме DRINK & DRIVE и като социална кауза. Стремим да сме още по-отворени към клиентите си и нашите цени да са още по-достъпни. Нашите услуги имат за цел да се превърнат в най-изгодния, икономичен и приятен вариант за прибиране от и до всяка точка в цяла София. Даваме гаранции за бързо, безаварийно и безопасно шофиране на личния ви автомобил!

Услуги и ангажименти

Предоставяме следните услуги и поемаме следните ангажименти към Вас:

  • Издаваме касов бон за всяко плащане;
  • При нас ще получите вежливо и културно обслужване на най-високо ниво;
  • Служителите ни владеят добро ниво на чужди езици (английски);
  • Придвижването се извършва по най-краткия маршрут;
  • Ние даваме гаранция за отговорност, професионализъм и дискретност.