Drink and drive като алтернативен транспорт

lucky drive 0884 11 64 64 Sofia

Услугата Drink and Drive – ВИЕ пиете, НИЕ ще Ви закараме!

Услугата за наемане на лични шофьори е търсена сред бизнесмени, обикновени граждани и хора с всякакъв социален статус. Тя се предлага на всички жители на София и околността, които са употребили алкохол, а се налага да шофират.

По желание на всеки клиент ще имате възможност да наемете не само добър опитен шофьор, но и професионалист с опит. Ние перфектно познаваме софийските пътища, спазваме корпоративен етикет и имаме способността да пазим в тайна всякаква информация.

Наемете Услугата Drink and Drive

В подбора на служителите си, нашата агенция, наема опитни кандидати за работа, млади и гъвкави момчета, лица с богат опит зад волана и от години.

Ние Ви, гарантираме защита на собствеността по време на транспортиране, както и на вашият личен автомобил. Ние работим с хора, които стриктно спазват правилника за движение и закона по пътищата. Такива лица са най-подходящи за тази работа.

  • Наемете личен шофьор, който да Ви превози от едно място на друго!

Всяка година статистиките за загубили живота си зад волана или тези на отнели човешки живот, поради употреба на алкохол нараства.

Не са малко и онези шофьори, поради чиято вина остават много осакатени хора.

Най-голям брой ПТП се случват в резултат от действията или бездействията зад волана на пияни водачи. Не позволявайте да сте част от подобна статистика! Не излагайте на риск живота себе и този на близките си!

До 20 минути, при Вас ще пристигне професионален шофьор, изпратен от нашата агенция.

Той ще прибере Вас, автомобилът Ви и ако има други пасажери с вас до желаното място. Ние ви гарантираме бързо и безопасно шофиране.

Ние сме Дринк енд Драйв София!

Ние сме насяно, че на всеки може да се наложи да се отпусне, да се почерпи и това да му струват скъпо.