“Fraud
drink and drive

Drink and drive като алтернативен транспорт

Услугата Drink and Drive като алтернативен транспорт – ВИЕ пиете, НИЕ ще Ви закараме!

Услугата за наемане на лични шофьори е търсена сред бизнесмени, обикновени граждани и хора с всякакъв социален статус. Тя се предлага на всички жители на София и околността, които са употребили алкохол, а се налага да шофират. Така идва нашата роля – като алтернативен транспорт

Следователно по желание на всеки клиент ще имате възможност да наемете не само добър опитен шофьор, но и професионалист с опит. Ние перфектно познаваме софийските пътища, спазваме корпоративен етикет и имаме способността да пазим в тайна всякаква информация.

Drink and Drive  като алтернативен транспорт

Наемете Drink and Drive услуга

В подбора на служителите си, нашата агенция, наема опитни кандидати за работа, млади и гъвкави момчета, лица с богат опит зад волана и от години.

Drink and drive като алтернативен транспорт

Ние Ви, гарантираме защита на собствеността по време на транспортиране, както и на вашият личен автомобил. Ние работим с хора, които стриктно спазват правилника за движение и закона по пътищата. Такива лица са най-подходящи за тази работа.

  • Наемете личен шофьор, който да Ви превози от едно място на друго!

Всяка година статистиките за загубили живота си зад волана или тези на отнели човешки живот, поради употреба на алкохол нараства.

Не са малко и онези шофьори, поради чиято вина остават много осакатени хора. Най-голям брой ПТП се случват в резултат от действията или бездействията зад волана на пияни водачи. Да не бъдем част от подобна статистика! Защо да излагате на риск живота себе и този на близките си!

Изберете Drink and drive като алтернативен транспорт! До 20 минути, при Вас ще пристигне професионален шофьор, изпратен от нашата агенция (за територията на София град).

Той ще прибере Вас, автомобилът Ви и ако има други пасажери с вас до желаното място. Даваме гаранция за бързо и безопасно шофиране.

В заключение: Обадете се на Дринк енд Драйв София! Ние сме наясно, че на всеки може да се наложи да се отпусне, да се почерпи и това да му струват скъпо.