“Fraud
drink and drive

Drink and Drive Sozopol / Дринк енд драйв Созопол

Щастливи сме да добавим още една локация, където може да откриете drink and drive Sozopol през летните месеци – град Созопол на българското Черноморие. Там, заедно с нашите партньори Turbo Drive, ще се постараем да прекарате заслужена почивка без нежелани инциденти, санкции и наказания. 

Созопол е един от най-старите градове в България, разположен на южното Черноморско крайбрежие. Град с богата история започнала още в античността, когато е основан като гръцка колония под името Аполония. Созопол е известен със своите добре запазени старинни сгради и архитектурни забележителности, с красивите морски гледки, с добрата кухня и ежегодните културни фестивали, които се провеждат там. 

drink and drive Sozopol, Созопол

Защо drink and drive Sozopol?

Повечето летуващи пристигат на черноморието с коли. Автомобилът остава най-удобният и бърз начин за придвижване из Република България. Не е за подценяване и самостоятелността, която ни предоставя. Винаги може да ни е от полза. Големият обем багаж, който “носи” също е предимство за цялото семейство.

В повечето случай нашата морска ваканция е споделена от приятели и близки, които се намират в околните курорти или малки градове.  Срещата с тях също е свързана с придвижване и съобразяване. 

Всички тези предпоставки ни връзват към колите всекидневно, дори по време на почивка. Но именно по време на почивка обичаме да му отпуснем края. Затова услугата дринк енд драйв намира своите ценители.

Какви други алтернативи имаме?

Придвижването с транспорт или таксита излиза бавно или скъпо, или изобщо не ни устройва. Комфортът на собствения ни автомобил е друга работа! Шофьорите на Lucky Drive са професионалисти в бранша и ще съдействат на вашите желания и планове. Защото дори при минимална консумация на алкохол – уменията на водача за шофиране отслабват. Обикновено това се изразява с лоша преценка на скоростта на движение, а именно доста над разрешената за пътната зона. Комбинацията от висока скорост и забавени реакции на водача са причина номер 1 за ПТП!

Трафикът по Черноморието през летните месеци е силно натоварен и непредсказуем. Едно разсейване, едно неадекватно действие може да ни струва много. Не рискувайте! Не разваляйте собствената си почивка и тази на хората около вас. Статистиката на пътни инциденти по Черноморието ни е страховита. Но дори и да не стигате до там – полицаите от КАТ са навсякъде и следят стриктно за нарушения на водачите и неизправност на автомобилите.

Би било безразсъдство, ако въпреки всички устни предупреждения, исторически опит, данни и разкази на близки, участвали (или били свидетели) на пътнотранспортни произшествия, Вие се качите зад волана след употреба на алкохол или други опиати!

Момчетата от drink and drive Созопол ще се погрижат за вашето спокойствие и сигурност, и безпроблемно прибиране до мястото, където сте отседнали. Обадете ни се +359 888 33 63 03