“Fraud
drink and drive

LuckyDrive интервю с един от собствениците

LuckyDrive интервю, дринк енд драйв

LuckyDrive интервю

Фирмата разполага с 24 автомобила, които се грижат за безпроблемното ви прибираме в рамките на София и околностите.

LuckyDrive интервю започва с партньори като British – American Tobacco, с марката GLO и Pernod – Riccard с марката Ballantine’s. Това са едни от най-големите фирми в света за своята сфера и най-разпознаваеми със свойте продукти.
Те избраха да застанат зад нас, борейки се против шофирането в нетрезво състояние. Това е основна наша мисия – услугата, която предлагаме правим София едно малко по-спокойно място.

LuckyDrive интервю продължава:

„Също така освен за разпознаваемост на услугата ние се борим и да подобрим самата нея като таква. За това през 2019г. инвестирахме във собствени “call center“ и автосервиз. Така успяваме да приемем максимално бързо и коректно всяко постъпило при нас обаждане. А автосервизът спомага винаги колите ни да са в добро техническо състояние, за да може да разчитате, че вашия шофьор винаги ще бъде навреме на адреса.“

Множество са кампаниите и идеите, които имаме през 2019г.

Вниманието ни е насочено основно за това да подобрим и иновираме услугата и тя да стане абсолютно достъпна за всеки един потребител. Освен през конвенционалните начини за свързване може да ни намерите и през нашия “вайбър бот“, а скоро ще има възможност и за още по лесни начини на поръчка.
Благодарим ви, че използвате нашите услуги и най-вече затова, че не карате пили. Това е от полза на всяка една от страните умишлени или случайни участници в ежедневието ни.