LuckyDrive интервю с един от собствениците

Luckydrive интервю

LuckyDrive интервю

Фирмата разполага с 24 автомобила, които се грижат за безпроблемното ви прибираме в рамките на София и околностите.

Основни наши партньори са имена като British – American Tabacco с марката GLO и PernodRiccard с марката Ballantine’s. Това са едни от най – големите фирми в света за своята сфера и най – разпознаваеми със свойте продукти.
Те избраха да застанат зад нас, борейки се против шофирането в нетрезво състояние. Това е основна наша мисия и мислим, че с услугата, която предлагаме правим София едно малко по – спокойно място.

LuckyDrive интервю продължава: „Също така освен за разпознаваемост на услугата ние се борим и да подобрим самата нея като таква. За това през 2019г. инвестирахме във собствени “ call center“ и автосервиз. Така успяваме да приемем максимално бързо и коректно всяко постъпило при нас обаждане, а автосервиза спомага винаги колите ни да са в добро техническо състояние, за да може да разчитате, че вашият шофьор винаги ще бъде навреме на адреса.“

Множество са кампаниите и идеите, които имаме през 2019г.
Вниманието ни е насочено основно за това да подобрим и иновираме услугата и тя да стане абсолютно достъпна за всеки един потребител. Освен през конвенционалните начини за свързване може да ни намерите и през нашия “ вайбър бот“, а скоро ще има възможност и за още по лесни начини на поръчка.
Благодарим ви, че използвате нашите услуги и най – вече за това, че не карате пили.
Красимир Маринов – собственик на фирма „Lucky Drive“