“Fraud
Екип Drink and drive
Drink and drive услуги

Lucky Drive екип – Предоставяме качествени услуги на нашите клиенти

Екип от професионалисти

Don’t drink and drive: обърни се към Lucky drive екип

Фирмата е основана през 2008 година и сме едни от първите, които предлагат услугата дринк енд драйв на българския пазар, с отправна точка град София. За този период успяхме да се наложим и да се задържим като една от водещите компании в бранша.

В Lucky Drive разполагаме с добре обучени и опитни шофьори по всяко време на денонощието. Нашият екип работи на 100%.

Нашата цел е както да предоставяме качествени услуги на клиенти ни, така и да полуляризираме самата услугата дринк енд драйв в София и Варна, а и в цяла България. Искаме да покажем на хората, че има алтернатива и не трябва да рискуват необмислено своя живот, на близките си и на всички участници на пътя.

Отнасяме се изключително сериозно към нашата работа и вярваме, че може да допринесем за редуцирането на катастрофите и нещастните случаи по пътищата, причинени от шофирането след употреба на алкохол. Особено за София и околностите вече е лесно да си поръчате шофьор и да избегнете всички усложнения от поетия риск. Освен за ваше спокойствие, това е услуга в полза на всички, които ви обичат и ви чакат вкъщи!

Защо да ползваме услугата Drink and Drive?

Drink and drive екип

Безопасност

Да караш пил е опасно не само за теб, но и за твоите близки и всички участници на пътя. Бъди отговорен – не карай пил! Погрижи се за безопасността на теб и хората около теб!

Да, карането след употреба на алкохол е много опасно и може да доведе до сериозни последици. Алкохолното влияние намалява реакцията и вниманието, което може да доведе до забавяне на реакционните времена и лошо оценяване на опасностите на пътя.

Когато шофираш след консумация на алкохол, поставяш себе си и другите участници на пътя в риск от пътни произшествия, които могат да доведат до тежки наранявания или дори смърт.

Drink and drive екип София, Варна

Спазване на закона

Наказанията и глобите за шофиране в нетрезво състояние са сериозни. Спести си неприятностите и повикай нашия екип!

Мерките по спазване на правилата са особено затегнати, след зачестили инциденти, причинени от шофьори в нетрезво състояние. Някои от тях могат да включват по-строги наказания за шофьори, уличени в управление на МПС в нетрезво състояние, както и по-често контроли и проверки от страна на полицията.

Други мерки са по-строгите правила за продажба на алкохол и по-голяма осведоменост на обществеността за опасностите на шофирането в нетрезво състояние. Ако бъдеш заловен от полицията за каране след употреба на алкохол, можеш да изгубиш шофьорската си книжка, да бъдеш глобен или дори да бъдеш осъден за престъпление.

Drink and drive екип

Удобство

Пътуваш в комфорта на собствения си автомобил с професионален шофьор, който съблюдава правилника и спазва ограниченията, и се съобразява с твоите изисквания.

Когато става дума за управление на моторно превозно средство, е много важно да се избягват алкохола и други вещества, които могат да засегнат реакциите и вниманието на шофьора.

Да се качите зад волана след употреба на алкохол не е безопасно и не бива да се прави. Вместо това, ако планирате да консумирате алкохол, трябва да намерите алтернативни начини за превоз, като например да се обадите на дринк енд драйв екип за съдействие: LuckyDrive е насреща!

Drink and drive екип София, Варна

Достъпност

Услугата drink and drive няма да струва повече от проблемите ти с полицаите. Възползвайки се от нея, си гарантираш сигурност и комфорт на придвижване в София и околностите.

Всеки трябва да отговаря за своето поведение и да избира транспортното средство, което може да управлява безопасно. Ако изпитвате затруднения при избора на транспорт след консумация на алкохол, може да потърсите достъпни опции като таксита или дринк енд драйв услуги. Всички цени, условия и характеристики са предоставени като информация и варират в делнични дни и празници,  в зависимост от разстоянието и изправността на отчитащата система в автомобила.